2013 uus tootesari NORDIC 05. märts 2013

ARU GRUPP esitleb ehitusmessil "Eesti ehitab 2013" uut  NORDIC tootesarja mille Uw=0,87W/m²K
Nordic tootesari sisaldab 92mm paksuste raamidega sissepoole avanevaid aknaid ja rõduuksi 
ning 90mm paksuste raamidega väljapoole avatavaid tooteid. 
Lisaks pakume 92mm paksuse ukselehega välisuksi ja 92mm paksuste raamidega liugavatavaid terrassiuksi. 

“Aru Nordic 92 IN” aknad ühendavad endas tipptasemel disaini ja energiasäästlikkust. Kõrgkvaliteetsed  puitprofiilid ning erakordsed kolmekihilised 52 mm klaaspaketid pakuvad kaitset nii külma talve kui kuuma suve eest, hoiavad ruumist eemal soovimatud helid ning lasevad omanikul pikki aastaid ilma liigse hooldustööta nautida suurepärast akendevalikut.
 



 "Aru NORDIC 90 Ex” akendega on tehtud pikk samm väljapoole avanevate akende arengus. Tootes on ühendatud meisterlik disain ja energiasäästlikkus. Seniste 26 mm klaaspakettide asemel on kasutusel  uuel tasemel 52 mm klaaspaketid, mis seonduvad ühtseks tervikuks sügavate puitprofiilidega, andes suurepärase temperatuuri- ning heliisolatsiooni, samas säilitades perspektiivis nähtavat toote suurepärast saledat joont. 



Ehitus on lõputu kompromisside jada soovide ja võimaluste vahel.  Liuguksed Aru Nordic annavad tellija soovidele rohkem vabadust. Võib julgemalt endale lubada suuri läbipaistvaid ning avatavaid seinaosi ilma hilisemate kõrgete energiakuludeta.  Tänu erilisele sulusemehhanismile on liuguksed jõukohased käsitleda nii noorematel kui vanematel pereliikmetel. Inseneri- ja disaineritöö tulemusel valminud energiasäästlik toode on ehteks igale majale.