Trepp kui sisekujunduselement 21. oktoober 2016

Trepp, kui sisekujundus-element

Trepp on teie kodu oluline sisustuselement. Trepile nö õige koha leidmine ruumis on üks suuremaid väljakutseid ka professionaalsetele arhitektidele ja muidugi võiks see nende pärusmaaks jäädagi.

Selleks, et meie kliendil oleks erinevate variantide leidmine lihtsam, oleme välja toonud mõned olulisemad punktid, millele tasuks treppi kavandades mõelda. Meie kodulehelt http://www.arugrupp.ee/trepid leiab 5 viis kasulikku nõuannet sobiva trepi valimiseks. Lisaks tasub sirvida veebikülgi ja ajakirju, et viimaste trendidega kursis olla ja loomulikult saab head nõu meie trepitehase müügipersonalilt. Lisaks oleme teinud kodulehele populaarseimatest piirdetüüpidest 3D pildid.

Trepi hinna määravad peamiselt kaks tegurit: materjali hulk ja selle kvaliteediklass. Pakume standardseid treppe kui ka kliendi soovidele vastavaid erikujulisi treppe. Kodulehel on välja toodud hinnad nii soodsaimatele treppidele kui ka standardtreppidele.

Aru trepitehases valmistatud trepid on stiilsed ja tagavad turvalise liikumise korruste vahel. Oleme valmistanud ja paigaldanud treppe üle 20 aasta ning kolm aastat oleme tootnud ka metallist ning klaasist kombineeritud treppe. Küsige nõu trepi valikul meie kogenud spetsialistidelt või saatke hinnapäring e-posti teel.